duminică, 14 aprilie 2013

Un nou proiect - relaxare, sanatate, satisfactie

Tot mai multa lume doreste sa manance sanatos evitand cat mai mult chimicalele, aditivii, E-urile, dar putini sunt cei care incearca sa faca ceva in acest sens. Fiind nascut la oras si crescut la bloc nu a venit ca un impediment ci ca o provocare in incercarea de a cultiva macar 0,01% din alimentele ce le consum in sistem propriu.
Am creat acest blog pentru a prezenta actiunile mele in ceea ce priveste acest demers care incepe cu o mini gradina de ierburi aromatice pe balcon. Acest proiect sper sa se dezvolte odata cu evolutia mini-gradinii mele si sa va pot oferi sfaturi si solutii atat in ceea ce priveste conditiile prielnice in care se vor dezvolta plantele, cat si idei de amenajare intr-un spatiu restrans, astfel incat sa fie si estetic si benefic folosind inclusiv materiale reciclabile.
Sunt constient ca nu orice fel plante se preteaza pentru a fi cultivate intr-un astfel de mediu asa ca am inceput de la ceva simplu si la indemana oricui urmand ca pe parcurs sa dezvolt aces proiect.
Sa nu uitam de satisfactia si linistea pe care o avem in momentul in care vedem cum cresc semintele plantate si ingrijite de noi, de gustul mancarurilor aromate natural si de simplu fapt ca pentru multi aceasta poate fi o modalitate de a te relaxa "gradinarind", la inaltime, intr-un oras mare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu